NEOFRAME KOMBIKLIKK, KLIKK INN, eller LIM INN, – list- og karmsystem rundt dør- og vinduskarmer. Verdensnyheter for byggebransjen!

NeoFrame har etter flere års uttesting utviklet et patentsøkt og designbeskyttet NEOFRAME KOMBIKLIKK OG KLIKK INN listverksystem for dør- og vinduskarmer som er enkel og og raskt å montere og som gir et perfekt resultat, fagdame eller ikke. Dørkarmen, fóringene og listene har et integrert patentsøkt NEOFRAME  KOMBIKLIKK OG KLIKK INN som gjør at fóringer og lister lett føyer seg på plass. Patentsøknaden gjelder også en NEOFRAME LIM INN – variant. Hjørnene kan også leveres notfreste for perfekt tilpasning i gjæringsskjøt med lamellkjeks eller not og fjær. Du får derfor ingen spikerhull i listene, du får perfekte hjørner – hver gang – gang etter gang.

Vi har også utviklet og patentsøkt i juli 2018 et revolusjonerende system med NEOFRAME KIL INN som er utrolig enkelt, sitter godt og vil gjøre at lister og foringer kan gjenbrukes på en helt annen måte enn tidligere. Systemene kan kombineres etter ønske og behov.

NEOFRAME KOMBIKLIKK  og KLIKK INN er demonstrert i animasjonsfilm på vår hjemmeside.

Våre produkter vil vesentlig hever finish og design på listverk rundt dører og vinduer siden de de kan påføres høykvalitetsmaling og verniss på fabrikk siden de ikke vil bli perforert av stifter eller spikring.

Neoframe forventer å introdusere produktene på markedet våren 2019. Vi har produsert testmodeller som er utstilt i våre lokaler og den første prototypen er allerede montert sommeren 2018 i en standsmessig bolig i Selbu av Tømrer Mijland, vår tekniske koordinator. En film som viser sluttresultatet er også lagt ut på vår hjemmeside.

Vi har som siktemål å inngå samarbeidsavtaler med landsdekkende distributør og produsenter av dører, vinduer og dørkarmer som gjør at meget enkel stiftefri omramming av dører og vinduer innen kort tid.

For nærmere informasjon om Neoframe og vår teknologi ta kontakt med oss via vår Teknisk Koordinator Gijsbertus Mijland, tlf 954 666 153, vår innleide Salgsdirektør Bjørn Narve Kvande, tlf  913 38 025,  eller Daglig leder Elling André Lillefuhr, tlf 906 52 828, eller selskapet via post@neoframe.no

For informasjon om NEOFRAME  KOMBIKLIKK, KLIKK INN, NEOFRAME LIM INN list- og karmsystem som kan leveres i småskala allerede nå, kontakt teknisk koordinator Gijsbertus F. Mijland via post@neoframe.no eller mijland@outlook.com

By | 2018-11-04T14:12:11+00:00 April 17th, 2018|Nyheter forside|