NeoFrame har etter flere års uttesting utviklet llistverksystem som er  patentsøkt og vil bli designbeskyttet. NEOFRAME KLIKK listverksystem for dør- og vinduskarmer som er enkelt og raskt å montere og som gir et perfekt resultat, fagdame eller ikke. Dørkarmen, fóringene og listene har et integrert patentsøkt NEOFRAME  KLIKK system som gjør at fóringer og lister lett føyer seg på plass – og sitter. Hjørnene kan også leveres med gjæring eller 90 grader vinkel. Du får derfor ingen spikerhull i listene, du får perfekte hjørner – hver gang – gang etter gang.

NEOFRAME KLIKK og NEOFRAME LIM er demonstrert i animasjonsfilm på vår hjemmeside.

Våre produkter vil vesentlig heve finish og design på listverk rundt dører og vinduer siden de ikke skal perforeres ved montering og derfor kan påføres høykvalitetsmaling og ferniss på fabrikk. 

Neoframe har inngått samarbeid med Suldal Trevare AS om produksjon og  forventer å introdusere produktene på markedet våren 2019. Vi gjennomfører nå uttesting av prototyper i samarbeid med Suldal Trevare AS som viste frem prototype på Boligmesse i Haugesund 8.- 10. februar 2019. De produserer Suldalstrappa og vi er veldig fornøyd med valg av produsent for produktene som inkluderer lister, fóringer og ny type dørkarmer. 

Den første prototypen er allerede montert sommeren 2018 i en standsmessig bolig i Selbu av Tømrer Mijland, vår tekniske koordinator. En film som viser sluttresultatet er også lagt ut på vår hjemmeside.

Vi planlegger å være på markedet med stiftefri omramming av dører og vinduer innen kort tid!

For nærmere informasjon om Neoframe og produktene, ta kontakt med  daglig leder Elling André Lillefuhr, tlf 906 52 828, eller selskapet via post@neoframe.no  

Dere kan også kontakte daglig leder Einar Gråberg (tlf 400 00 927) i Suldal Trevare AS for nærmere info eller ønske om levering av produkter. 

Mail: einarg@suldal-trevare.no

www.suldalstrappa.no