SNAP IN listverk rundt dør- og vinduskarmer. En liten verdensnyhet for byggebransjen!

NeoFrame AS har etter flere års uttesting utviklet et patentsøkt og designbeskyttet SNAP IN listverkystem for dørkarmer som er ekstremt enkelt og raskt å montere og som gir et perfekt reusultat, fagdame eller ikke. Dørkarmen, fóringene og listene har et integrert SNAP IN klikkpatent som gjør at fóringer og lister lett føyer seg på plass. Hjørnene er notfrest for perfekt tilpasning i gjæringskjøt. Du får derfor ingen spikerhull i listene, du får perfekte hjørner – hver gang – gang etter gang.

Vi forventer å introdusere produktene på markedet i 2018. Vi produserer nå testmodeller som skal utstilles i våre lokaler og det første produktet vil nå bli montert i en standsmessig bolig i Selbu av Leina Snekkerverksted, Snekker Mijland.

Vi starter nå også uttesting av våre patenterte fotlister og taklister som monteres enkelt og raskt med skjulte serraferte stifteplater som gir meget godt hold i de fleste materialer.  Null stiftehull.

For nærmere informasjon om selskapet og vår teknologi ta kontakt med oss via vår innleide Salgsdirektør Bjørn Narve Kvande, tlf  913 38 025,  Teknisk sjef Frank Cato Lahti tlf 450 88 188 eller Daglig leder Elling André Lillefuhr, tlf 906 52 828, eller selskapet via post@neoframe.no

By | 2018-04-23T18:21:41+00:00 april 17th, 2018|Nyheter forside|