NEOFRAME  KLIKK  – SPIKERFRI OMRAMMING AV DØR OG VINDU

NEOFRAME – har utviklet KLIKK system for omramming av dører og vinduer – en meget god nyhet for byggebransjen

 NEOFRAME  har patentsøkt og vil designbeskytte et dørkarm- og vinduskarmsystem som er ekstremt enkelt og rask å montere og som gir en perfekt resultat, profesjonell tømrer eller ikke. Karm, fóringer og lister kan leveres NEOFRAME  KLIKK  som gjør at fóringer og lister lett klikkes på plass. Hjørnene kan leveres 90 eller 45 grader. Det blir ingen spikerhull i listene, du får perfekte hjørner – hver gang. Vi har også utviklet  NEOFRAME LIM – valget er ditt.

Vår teknologi involverer nye design på lister og nye produkter som vil revolusjonere listverksproduksjon og rask montering av listverk uten synlig spikring, spesielt ved produksjon av nye boliger.

Vi forventer å introdusere produktene på markedet innen 2019 sammen med vår samarbeidspartner Suldal Trevare som hadde prototype med til Boligmesse i Haugesund 8-10. februar 2019. Vi starter nå uttesting i mindre og større skala.

For nærmere informasjon, ta kontakt med daglig leder Elling André Lillefuhr, tlf 906 52 828, eller selskapet via post@neoframe.no

For forespørsler om bestilling  – se også kontaktinfo til Suldal Trevare på vår hjemmeside. eller kontakt www. Suldalstrappa.no

Neoframe AS 

Kjøpmannsgata 23, 3 etg.
7013 Trondheim

Tel: +47 90 65 28 28 E-mail: post@neoframe.no